Reflexologia Podal

01 Detalls

En els peus es veuen reflectits moltes parts del cos, en especial, òrgans i glàndules. Un bon massatge en aquesta zona ajuda tant a disminuir el dolor com a prevenir desequilibris.

Aquesta massatge té una durada de 1h aproximadament.

02 La Reflexologia Podal

Tractament de reflexologia podal

En els peus es veuen reflectits moltes parts del cos, en especial, òrgans i glàndules. Un bon massatge en aquesta zona ajuda tant a disminuir el dolor com a prevenir desequilibris.

L’alliberació de tensió fa disminuir la pressió sobre els nervis i millorar el flux sanguini, aportant nutrients a totes les parts de l’organisme i a una relaxació més profunda.

Al tenir les zones reflexes als peus es poden treballar parts del cos i trastorns que directament no són palpables com és el cas del ronyó, migranyes, estrenyiment o el dolor menstrual.

Per tant, alguns dels beneficis d’aquest tractament són: la millora de la qualitat del son, l’activació del sistema immunològic i la circulació sanguínia, l’eliminació de toxines i la retenció de líquids, entre d’altres.

Passa el mateix amb l’auriculoterapia.

03 Reserva

  El teu nom *

  El teu email *

  El teu móbil

  Preferències de contacte:
  TrucadaWhatsappEmail

  El teu missatge  Informació bàsica sobre Protecció de Dades

  Responsable: Marta Valera Lloveras +info
  Finalitat: Demanar informació i reservar sol·licitar hora per alguna de les nostres teràpies. +info
  Legitimació: Consentimient de l'interesat +info
  Destinataris: La petició de reserva generarà un correu elecrònic a info@martavalera.com que es mantindrà als servidors de 1&1 Internet España S.L.U. +info
  Drets: Té dret d'accedir, rectificar i suprimir aquestes dades, com altres drets que s'expliquen en la política de privacitat +info
  Conservació de les dades: Fins que l'interessat sol·liciti la seva supressió
  Informació adicional: Pot consultar informació adicional i detallada sobre la política de privacitat a http:/www.martavalera.com/politica-de-privacitat