Quiromassatge

01 Detalls

Amb un massatge d’aquestes característiques es poden tractar dolors musculars (lumbàlgies, esquinços, contractures), alliberar l’estrès, combatre la cel·lulitis o descarregar les cames.

Una sessió té una durada de 1h aproximadament.

02 Beneficis del Quiromassatge

La base d’un quiromassatge és el treball del teixit tou a través d’uns bons amassaments, friccions i percussions. El conjunt ajuda a alliberar la pressió en determinades zones afavorint el flux sanguini i la conseqüent relaxació i disminució de dolor a la zona afectada.

Amb un massatge d’aquestes característiques es poden tractar dolors musculars (lumbàlgies, esquinços, contractures), alliberar l’estrès, combatre la cel·lulitis o descarregar les cames.

Durant una sessió de quiromassatge es poden també alternar altres tècniques en funció de quin sigui el principal motiu de la sessió: la col·locació de Kinesiotape, les pressions en punts clau utilitzant la tècnica de la digitopuntura, el massatge amb ventoses o fins i tot alguna manipulació quiropràctica si la situació ho requereix. Tot seguit expliquem amb més detall cada una d’aquestes técniques.

També utilitzem l’auriculoterpia i la reflexologia podal si hi ha algun episodi agut, ansietat o migranya. Alliberem pressió i dolor de la zona afectada d’una manera distant, i d’aquesta manera poder treballar millor la zona adolorida.

Per tant, cal dir que la sessió serà personalitzada i ens anirem adaptant segons les necessitats de cada moment.

03 Digitopuntura

Massatge a l'esquena aplicant la técnica de digitopuntura

És una tècnica que es basa en una pressió moderada amb els dits en punts concrets per desbloquejar el cos en l’àmbit energètic i muscular.

Depenent de la zona, s’estimula el punt fent petits cercles, normalment els relacionats amb els meridians. D’altres són els anomenats Tender Point, on hi ha un dolor localitzat, i els Tigger Point que, a part del punt sensible, també es caracteritzen per una irradiació.

L’objectiu d’aquesta tècnica és eliminar la contracció muscular i de la fàscia, fer desaparèixer el dolor muscular, recuperar l’elasticitat i la mobilitat, i evitar la cronificació.

04 Kinesiotape

Tècnica kinesiotape per a contractures

Es tracta d’un embenat funcional que no limita el moviment i ajuda a l’alliberació de la pressió del múscul o l’articulació. En reduir la pressió a la zona, ajudem a afavorir la circulació sanguínia i limfàtica i per tant a reduir el dolor, activant així el procés d’auto sanació del propi cos.

El material de l’embenat és antial·lèrgic i transpirable; per tant, es pot mullar i, generalment, no apareixen símptomes d’al·lèrgia.

Utilitzem dos colors principals: el fúcsia, que concentra la temperatura, i el blau, que la dispersa. A més, per complementar l’embenat utilitzem els colors neutres com poden ser el negre i el color carn.

05 Ventoses

Les utilitzem amb dues funcions: a la primera, col·loquem la ventosa en un punt en concret (anomenats “punts gatillo”) per tal d’alliberar la pressió i el dolor de la zona, ja que la ventosa succiona la pell i part del múscul augmentant així el rec sanguini i la conseqüent descongestió de la zona provocant un blau terapèutic.

A la segona, el fem servir per fer massatge, provocant una hiperèmia que ajuda a la relaxació, l’eliminació de la cel·lulitis o bé la relaxació de la pell que té tendència a tensionar-se a la zona de l’esquena.

06 Quiropràctica

manipulació de quiropràctica aplicat al quiromassatge a l'esquena

La quiropràctica aplicada al quiromassatge es basa en unes manipulacions passives, sense dolor, per tal d’alliberar l’articulació afectada (cossos vertebrals, per exemple).

Principalment s’aplica després d’un massatge si es creu convenient i la situació és favorable a la manipulació.

Un cop aplicada l’alliberació vertebral, produeix un efecte relaxant i descontracturant, donant lloc a un augment de la circulació.

07 Tècnica Nimmo

Masaje en la esplanda aplicando la técnica nimmo

La tècnica Nimmo és una pressió lliscant suau i inhibitòria realitzada amb el colze.

Aquesta tècnica permet tractar adequadament les zones patològiques, de manera directa o indirecta sobre el to muscular, buscant les bandes tenses que s’hagin pogut generar.

S’aplica normalment de forma prèvia al massatge, per potenciar els resultats terapèutics, és a dir, és una eina que complementa i potència el quiromassatge.

08 Esportiu

Tractament de relaxació i drenatge sangíni de cames.

En la pràctica d’esport, els massatges són un complement eficaç per a la recuperació muscular després de fer esforços. En funció del que es necessiti, es poden fer massatges precompetició, postcompetició o de manteniment.

Utilitzem amassaments, massatges en estirament, estiraments amb contraresistència, entre d’altres tècniques, passant per tots els músculs afectats en la pràctica.

També apliquem embenats funcionals per si hi ha alguna lesió i és necessari immobilitzar la zona afectada.

09 Bonos de quiromassatge

T’oferim els bons pel teu quiromassatge. Pagues 4 sessions i la 5a és de regal.

No els deixis escapar!

 • BÀSIC 1 sessió
 • 35€
 • 1 sessió
 • 60 minuts
 • BONO MASSATGES 4 + 1 sessions
 • 140€
 • Paga 4 sessions…
 • de 60 minuts cadascuna
 • … i gaudeix d’una sessió de franc

10 Reservar

  El teu nom *

  El teu email *

  El teu móbil

  Preferències de contacte:
  TrucadaWhatsappEmail

  El teu missatge  Informació bàsica sobre Protecció de Dades

  Responsable: Marta Valera Lloveras +info
  Finalitat: Demanar informació i reservar sol·licitar hora per alguna de les nostres teràpies. +info
  Legitimació: Consentimient de l'interesat +info
  Destinataris: La petició de reserva generarà un correu elecrònic a info@martavalera.com que es mantindrà als servidors de 1&1 Internet España S.L.U. +info
  Drets: Té dret d'accedir, rectificar i suprimir aquestes dades, com altres drets que s'expliquen en la política de privacitat +info
  Conservació de les dades: Fins que l'interessat sol·liciti la seva supressió
  Informació adicional: Pot consultar informació adicional i detallada sobre la política de privacitat a http:/www.martavalera.com/politica-de-privacitat