Reiki

01 Detalls

L’objectiu principal d’aquesta teràpia és la re-connexió amb un mateix, eliminar els bloquejos energètics i la recàrrega d’energia amb la conseqüent relaxació. Afavorint així que el propi cos pugui equilibrar-se i agafar el propi ritme de vida amb la nostra ajuda.

Una sessió té una durada de 1h aproximadament.

02 El Reiki

Tractament de reiki i gemas

Les sensacions que poden transmetre una sessió de Reiki varien en funció del pacient. Hi ha persones que connecten molt ràpidament amb el seu interior, d’altres que només es relaxen i n’hi ha que no senten res, però el procés de transmissió energètica esdevé de totes maneres. Aquesta transmissió es fa a través del terapeuta, amb la imposició de les mans en les diferents zones del cos que són els chakras.

L’objectiu principal d’aquesta teràpia és la re-connexió amb un mateix, eliminar els bloquejos energètics i la recàrrega d’energia amb la conseqüent relaxació, afavorint així que el propi cos pugui equilibrar-se i agafant el propi ritme de vida amb la nostra ajuda.

Una variant d’aquesta teràpia és potenciar els efectes del reiki a través de les gemes. Cada chakra té associat una gema en concret; la col·locació d’aquesta juntament i la seva transmissió augmente el flux de l’energia.

Els chakras són centres energètics responsables de distribuir l’energia per tot el cos, unint el cos físic amb l’energètic. Hi ha set principals: el primer en la base de la columna fins al setè situat a la part superior del cap.

03 Reserva

  El teu nom *

  El teu email *

  El teu móbil

  Preferències de contacte:
  TrucadaWhatsappEmail

  El teu missatge  Informació bàsica sobre Protecció de Dades

  Responsable: Marta Valera Lloveras +info
  Finalitat: Demanar informació i reservar sol·licitar hora per alguna de les nostres teràpies. +info
  Legitimació: Consentimient de l'interesat +info
  Destinataris: La petició de reserva generarà un correu elecrònic a info@martavalera.com que es mantindrà als servidors de 1&1 Internet España S.L.U. +info
  Drets: Té dret d'accedir, rectificar i suprimir aquestes dades, com altres drets que s'expliquen en la política de privacitat +info
  Conservació de les dades: Fins que l'interessat sol·liciti la seva supressió
  Informació adicional: Pot consultar informació adicional i detallada sobre la política de privacitat a http:/www.martavalera.com/politica-de-privacitat