Pedres Calentes

01 Detalls

El massatge consisteix a recórrer els canals limfàtics i energètics estimulant-los amb l’escalfor de les pedres i així obtenint una relaxació profunda.

Aquest massatge té una durada de 1h i 30 min. aproximadament.

02 Les Pedres Calentes

El massatge amb pedres calentes -també conegut com a teràpia geotermal o Hot Stone Massage– és molt adient per a persones que pateixen estrès, ansietat, migranyes, retenció de líquids i dolors musculars i/o articulars.

El massatge consisteix a recórrer els canals limfàtics i energètics estimulant-los amb l’escalfor de les pedres i així obtenir una relaxació profunda.

El contacte amb l’escalfor i el massatge aporten un benefici drenador, depuratiu i un alleujament dels dolors musculars. També enforteixen el sistema immunitari, ja que augmentant la circulació, afavorim la distribució de nutrients per tot el cos.

Tractament amb pedres calentes als peus

03 Beneficis

Tractament amb pedress calentes

Millora la irrigació sanguínia, afavorint l’arribada d’oxigen i nutrients als teixits i la formació d’anticossos i defenses. Per tant, enforteix el sistema immunitari.

El massatge amb pedres calentes afavoreix els líquids limfàtics, ja que passa per totes les seves estructures.

Millora el metabolisme dels teixits (tendons, lligaments i teixits conjuntius). D’aquesta manera alleuga els dolors crònics.

Ajuda a depurar i evaquar els greixos.

Ajuda en cas de problemes en les articulacions, en l’esquena i adherències musculars. Com també en el cas de cames cansades, contractures i les agulletes.

Allibera l’estat de tensió causada per l’estrès i l’ansietat ja que té una acció relaxant. Afavorint així a l’eliminació dels seus efectes secundaris com pot ser mal de cap, insomni i problemes de digestió.

Oxigena i exfolia la pell, combatint la pell seca, desnodrida i flàccida.

04 Reserva

El teu nom *

El teu email *

El teu móbil

Preferències de contacte:
TrucadaWhatsappEmail

El teu missatge


Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: Marta Valera Lloveras +info
Finalitat: Demanar informació i reservar sol·licitar hora per alguna de les nostres teràpies. +info
Legitimació: Consentimient de l'interesat +info
Destinataris: La petició de reserva generarà un correu elecrònic a info@martavalera.com que es mantindrà als servidors de 1&1 Internet España S.L.U. +info
Drets: Té dret d'accedir, rectificar i suprimir aquestes dades, com altres drets que s'expliquen en la política de privacitat +info
Conservació de les dades: Fins que l'interessat sol·liciti la seva supressió
Informació adicional: Pot consultar informació adicional i detallada sobre la política de privacitat a http:/www.martavalera.com/politica-de-privacitat