Kinesiologia Holística

01 Detalls

A través de la kinesiologia podem saber i tractar si hi ha intoleràncies alimentàries, desequilibris en la flora intestinal, bloquejos emocionals, manca de vitalitat, insomni, cefalees (mals de cap, migranyes), o efectes secundaris per afectació d’una geopatia.

Una sessió pot tenir una durada d’entre 1h 30 min i 2h.

02 Descobreix la Kinesiologia Holística

La kinesiologia Holística és una teràpia natural que es basa en un test muscular anomenat AR (Arm Reflex) a través del qual s’obté informació dels diferents desequilibris que pot tenir l’organisme, ja sigui a nivell físic, emocional, energètic i/o estructural. Per aconseguir-ho, s’utilitzen tractaments com auriculoteràpia, flors de bach o afirmacions positives.

A través de la kinesiologia podem saber i tractar si hi ha intoleràncies alimentàries, desequilibris en la flora intestinal, bloquejos emocionals, manca de vitalitat, insomni, cefalees (mals de cap, migranyes), excés de metalls pesats o efectes secundaris per afectació d’una geopatia.

Tractament de kinesiologia holistica

03 Tractaments

Els tractaments que es poden realitzar amb la kinesiologia es divideixen en 4 camps (cal tenir en compte que sempre serà una teràpia complementaria, mai substitutiva de qualsevol altre tractament): 

 1. 1
  Àrea emocional

  En aquest camp es busquen bloquejos actuals provocats per algun trauma del passat; si hi ha alguna alteració pel que fa al SNV, diferencia si la depressió és exògena o endògena, fòbies, problemes de lateralitat, estrès, identificar que és el que ens està bloquejant actualment, entre d’altres.

  Els tractaments que utilitzem en aquesta àrea són: flors de bach, afirmacions positives, tapping, integració emocional, shapiro, EFT i matemàtiques del cor.

 2. 2
  Àrea energètic

  En aquest camp busquem bloquejos de ionització, reflexos (manteniment de la postura i l’equilibri), cicatrius, geopaties, desequilibri en els meridians d’acupuntura, interferències en el corrent electromagnètic, addiccions, cansament, entre d’altres.

  Alguns dels tractaments que s’utilitzen en aquest camp són: auriculoteràpia, color, enclatge de cook, música, els 5 elements, entre altres.

 3. 3
  Àrea química

  En aquesta secció es revisa l’estat de la flora intestinal, intoleràncies alimentàries, metalls pesats, deficiències del cos (com poden ser vitamines, minerals, oligoelements, aminoàcids, enzims, sals de schüssler, deshidratació), i disfuncions dels òrgans i glàndules (drenadors, sistema immunològic, circulació limfàtica, circulació venosa, entre d’altres).

  En aquest camp, els tractaments que s’utilitzen són complements naturals adequats als resultats obtinguts.

 4. 4
  Àrea estructural

  En aquesta secció es fa un repàs de les estructures principals del cos com pot ser la zona de la columna, la del cap, pelvis, amortiguadors de xoc, vàlvula ileocecal i de houston. A part també es fa una roda muscular per comprovar que els principals músculs del cos estan forts i treballen d’una manera adequada.

  En aquest camp els tractaments que s’utilitzen són específics depenent de cada zona a tractar.

04 Auriculoterapia

Tractament d'auriculoteràpia

Igual que a la reflexologia podal, a l’orella tenim punts reflexos de diferents parts del cos. Estimulant aquests punts a través d’uns adhesius amb llavors, hi ha una resposta de l’organisme tant a nivell emocional, físic i energètic, reequilibrant-lo i/o alleujant el dolor o l’estat d’ànim.

05 Flors de Bach

Pot de una escencia de flor de bach

Consta de 38 essències naturals. Cada una d’elles té unes qualitats i efectes diferents en l’organisme. A través de la kinesiologia, s’elabora un compost en funció de l’estat d’ànim de la persona (estrès, ansietat, depressió, falta d’autoestima o ràbia, entre d’altes).

06 Reservar

  El teu nom *

  El teu email *

  El teu móbil

  Preferències de contacte:
  TrucadaWhatsappEmail

  El teu missatge  Informació bàsica sobre Protecció de Dades

  Responsable: Marta Valera Lloveras +info
  Finalitat: Demanar informació i reservar sol·licitar hora per alguna de les nostres teràpies. +info
  Legitimació: Consentimient de l'interesat +info
  Destinataris: La petició de reserva generarà un correu elecrònic a info@martavalera.com que es mantindrà als servidors de 1&1 Internet España S.L.U. +info
  Drets: Té dret d'accedir, rectificar i suprimir aquestes dades, com altres drets que s'expliquen en la política de privacitat +info
  Conservació de les dades: Fins que l'interessat sol·liciti la seva supressió
  Informació adicional: Pot consultar informació adicional i detallada sobre la política de privacitat a http:/www.martavalera.com/politica-de-privacitat