Teràpies

Teràpies a Marta Valera, body therapies

Reiki

L’objectiu principal d’aquesta teràpia és la re-connexió amb un mateix, eliminar els bloquejos energètics i la recàrrega d’energia amb la conseqüent relaxació, afavorint així que el propi cos pugui equilibrar-se i agafant el propi ritme de vida amb la nostra ajuda.

Massatge Tailandès

Segons la filosofia oriental, la malaltia es produeix quan hi ha un bloqueig en el canal energètic. Per això la base del massatge tailandès és l’equilibri de les dues parts. D’aquesta manera, flueix l’energia de manera natural i afavoreix l’eliminació del “dolor/problema/malaltia”.

Pedres Calentes

El massatge consisteix a recórrer els canals limfàtics i energètics estimulant-los amb l’escalfor de les pedres i així obtenint una relaxació profunda.

Reflexologia Podal

En els peus es veuen reflectits moltes parts del cos, en especial, òrgans i glàndules. Un bon massatge en aquesta zona ajuda tant a disminuir el dolor com a prevenir desequilibris.

Kinesiologia Holística

A través de la kinesiologia podem saber i tractar si hi ha intoleràncies alimentàries, desequilibris en la flora intestinal, bloquejos emocionals, manca de vitalitat, insomni, cefalees (mals de cap, migranyes), o efectes secundaris per afectació d’una geopatia.

Quiromassatge

Amb un massatge d’aquestes característiques es poden tractar dolors musculars (lumbàlgies, esquinços, contractures), alliberar l’estrès, combatre la cel·lulitis o descarregar les cames.