Blog

Les 3 claus per combatre les cames inflades, la cel·lulitis i els efectes de les varius

Arriba l’estiu i la calor i estàs desitjant posar-te aquella faldilla que et queda tan i tan bé quan estàs bronzejada. Però com cada any, et veus les varius, les cames inflades i la cel·lulitis, aquella pell de taronja que tant odiem.

Com combatre les cames inflades i la cel·lutitis?

Et donem les tres claus perquè aprenguis a treure partit al teu cos, a lluir-lo, i a cuidar-te i sentir-te lleugera durant tot l’any.

1. Mou el teu cos!

Fer esport regula la circulació de la sang. Si dones moviment a les teves cames, redueixes la concentració de sang en aquesta part del cos afavorint el reflux sanguini, evitant la inflamació de les cames –aquelles varius que tan poc t’agraden-, i a més et treus aquests quilos de més que has guanyat durant l’any.

Tractament de relaxació i drenatge sangíni de cames i peus.

Això sí! Deixa’t guiar per un expert. Fer segons quins exercicis sense conèixer la tècnica pot provocar lesions o l’efecte contrari al desitjat. A més, recorda que, després de fer exercici, entrar a la sauna per relaxar-te està totalment prohibit. Evita aquella calor tan perjudicial que no afavoreix la teva circulació!

2. Menja bé!

Una alimentació baixa en sodi, evitar els greixos saturats i beure aigua, són els tres imprescindibles que, amb un tractament anticel·lulític, t’ajudaran a eliminar toxines i a combatre la pell de taronja.

Tampoc no oblidis que hi ha aliments que ens produeixen més retenció. Conèixer quins et produeixen intolerància i regulant la teva flora intestinal, podràs recuperar tota la teva vitalitat.

3. Regala’t un massatge!

Deixar que el teu cos el tracti un especialista, t’ajudarà a alleugerar els molestos símptomes de la inflamació de cames. Amb un bon massatge o inclús la pressoteràpia, no només notaràs descans a les teves cames sinó que també podràs combatre al mateix temps la cel·lulitis i l’excés de toxines. Si a més, procures dormir amb les cames elevades, notaràs gran millora.

Segueix al peu de la lletra aquests tres consells per combatre les cames inflades, la cel·lulitis i els efecte de les varius, i brilla aquest estiu!

7 de juliol de 2014 Articles , , , ,