Tallers

Taller: Cuidar-se a la menopausa

L’arribada de la menopausa té lloc entre els 47 i els 52 anys. Per a algunes dones aquesta etapa es desenvolupa amb normalitat, però d’altres tenen símptomes físics i emocionals importants: fogots, despresió, ansietat, inflor, insomni, sequedat vaginal, sequedat ocular, arrugues i picors, entre d’altres, a més d’altres problemes associats com la hipercolesterolemia, la hipertensió, l’osteoporosi o el càncer de mama.
Una bona nutrició durant la menopausa és essencial perquè el cos es reguli automàticament per si mateix i mantingui les hormones equilibrades.

Més informació

Inscriu-te al taller

El teu nom *

El teu email *

El teu móbil

Preferències de contacte:
TrucadaWhatsappEmail

El teu missatge


Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: Marta Valera Lloveras +info
Finalitat: Demanar informació i reservar sol·licitar hora per alguna de les nostres teràpies. +info
Legitimació: Consentimient de l'interesat +info
Destinataris: La petició de reserva generarà un correu elecrònic a info@martavalera.com que es mantindrà als servidors de 1&1 Internet España S.L.U. +info
Drets: Té dret d'accedir, rectificar i suprimir aquestes dades, com altres drets que s'expliquen en la política de privacitat +info
Conservació de les dades: Fins que l'interessat sol·liciti la seva supressió
Informació adicional: Pot consultar informació adicional i detallada sobre la política de privacitat a http:/www.martavalera.com/politica-de-privacitat

Taller de neteja de vies aèries i prevenció respiratòria

En aquest taller s’explicarà com mantenir netes les vies respiratòries del teu nadó com també com fer-ne una bona prevenció. Coneixeràs quines són les tècniques recomanades per netejar els narius del teu nadó d’una manera respectuosa i eficaç. Si el teu nadó està refredat, o té bronquitis o bronquiolitis, descobreix com la fisioteràpia respiratòria et pot ajudar.

Preu: 25 €/persona (si vens amb la parella 20 €/persona)

Més informació

Taller de l'inici de l'alimentació complementària

La introducció de l’alimentació complementària és una etapa molt important: el nen descobreix textures, sabors i olors fins ara desconeguts. Aquesta nova etapa comporta un canvi de rutina tant per al nen com per als pares, i no sempre és fàcil.
Durant tot aquest procés, haurem d’aprendre molts procediments i quan estem a la cuina és quan apareixen totes les preguntes.
La pediatra Anna Estape ens ajudarà a resoldre tots aquells dubtes que tinguem sobre l’alimentació complementària.

Preu: 25 €/persona (si vens amb la parella 20 €/persona)

Més informació