Pedres Calentes

01 Detalls

El massatge consisteix a recórrer els canals limfàtics i energètics estimulant-los amb l’escalfor de les pedres i així obtenint una relaxació profunda.

Aquest massatge té una durada de 1h i 30 min. aproximadament.

02 Les Pedres Calentes

El massatge amb pedres calentes -també conegut com a teràpia geotermal o Hot Stone Massage– és molt adient per a persones que pateixen estrès, ansietat, migranyes, retenció de líquids i dolors musculars i/o articulars.

El massatge consisteix a recórrer els canals limfàtics i energètics estimulant-los amb l’escalfor de les pedres i així obtenir una relaxació profunda.

El contacte amb l’escalfor i el massatge aporten un benefici drenador, depuratiu i un alleujament dels dolors musculars. També enforteixen el sistema immunitari, ja que augmentant la circulació, afavorim la distribució de nutrients per tot el cos.

Tractament amb pedres calentes als peus

03 Beneficis

Tractament amb pedress calentes

Millora la irrigació sanguínia, afavorint l’arribada d’oxigen i nutrients als teixits i la formació d’anticossos i defenses. Per tant, enforteix el sistema immunitari.

El massatge amb pedres calentes afavoreix els líquids limfàtics, ja que passa per totes les seves estructures.

Millora el metabolisme dels teixits (tendons, lligaments i teixits conjuntius). D’aquesta manera alleuga els dolors crònics.

Ajuda a depurar i evaquar els greixos.

Ajuda en cas de problemes en les articulacions, en l’esquena i adherències musculars. Com també en el cas de cames cansades, contractures i les agulletes.

Allibera l’estat de tensió causada per l’estrès i l’ansietat ja que té una acció relaxant. Afavorint així a l’eliminació dels seus efectes secundaris com pot ser mal de cap, insomni i problemes de digestió.

Oxigena i exfolia la pell, combatint la pell seca, desnodrida i flàccida.

04 Reserva

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu móbil

Preferències de contacte:
TrucadaWhatsappEmail

El teu missatge