Blog

Vas al bany una vegada cada tres dies? Et sents inflada, malhumorada o inquieta per aquest motiu?

Si pateixes de restrenyiment ocasional i et preocupa que es converteixi en una cosa habitual, posa remei i evita conseqüències com l’augment del colesterol, les varius o el dolor intestinal!

Per què pateixo restrenyiment?

L’estrès, els viatges en aquesta època de l’any i els canvis de rutina en vacances pel que fa a horaris i alimentació, són alguns dels factors que afecten el nostre cos i que poden provocar restrenyiment. Tampoc ajuda el sedentarisme, una hidratació insuficient, un bloqueig emocional o la mala alimentació.

Les dones, a més, a causa de la influència hormonal en els canvis de cicle de la menstruació, estan més exposades a patir-lo.

Com puc solucionar el meu problema de restrenyiment?

Com sabràs, el remei més clàssic per combatre el restrenyiment ocasional és un supositori de glicerina. Però si el que vols és acabar d’una vegada amb aquest problema, recorda que disposes de teràpies naturals que t’ajudaran:

Tratamiento de reflexología podal

  • Un tractament per conèixer l’estat de la teva flora intestinal a través de la kinesiologia. Amb ell sabràs si tens algun bloqueig emocional, energètic, un excés de bacteris o una intolerància alimentària que provoca aquesta inflamació abdominal. Un cop localitzat el focus del problema, podràs solucionar el restrenyiment amb l’ajuda de productes naturals que afavoreixen el trànsit intestinal.

Finalment, no oblidis aquests 10 consells per combatre el restrenyiment que t’ajudaran a que el teu dia a dia sigui més lleuger:

  1. Respectar els horaris dels àpats
  2. Menjar a poc a poc
  3. Mastegar els aliments
  4. Respectar el rellotge biològic quan et demani anar al bany
  5. Hidratar-te durant tot el dia
  6. Augmentar el consum de fibra
  7. Fer exercici!
  8. Evitar el consum d’alcohol i tabac
  9. Evitar l’abús de laxants: són contraproduents!
  10. Anar a un especialista si estàs prenent altres medicaments
28 de juliol de 2014 Articles , , , , ,